11 Juni 2017: Stock- en samplesale in Corbie Hotel, Markt 54 in Geel!

Zondag 11 juni 2017 is Jacki Collet te gast in Corbie Hotel, Markt 54 in Geel. Daarom nodigt ze u van harte uit tussen 14.00 en 17.00 uur voor de uitverkoop van stoffen en samples uit haar lentecollectie 2017, alsook om haar gloednieuwe herfst-/wintercollectie 2017-2018 te ontdekken, te kiezen, te passen en in primeur te bestellen. 

Ook Jewellery by Elke Peeters zal die dag aanwezig zijn met een ruime selectie unica en laatste stuks uit haar vorige collecties aan zoete prijzen.

Een deel van de opbrengst van deze dag gaat naar Cunina, een organisatie die onderwijs voor kinderen in de derde wereld ondersteunt. 

Graag een bevestiging van uw komst op info@welove.be of op het telefoonnummer 03 297 41 53. 

Van harte welkom!

11 Juni 2017: stock- en samplesale!

Geef je spaarvarken alvast extra te eten, want binnenkort is het zover! Op zondag 11 juni 2017 gooit Jacki Collet een kleine, maar fijne selectie uit haar samples en stofjes van de lentecollectie 2017 in de uitverkoop, samen met de laatste stuks en unica uit de juwelencollecties van Elke Peeters. Daarnaast presenteert ze ook haar nieuwe herfst-en wintercollectie 2017 - 2018 in pre-order.

De locatie houdt ze nog even geheim, maar ze verklapt alvast dat het in hartje Geel te doen zal zijn. En de centen die je besteedt, gaan niet alleen naar nieuwe creaties, maar ondersteunen ook onderwijs voor kinderen in de derde wereld. Redenen genoeg om deze dag in je agenda vrij te houden!

Online Boetiek

Jacki heeft groot nieuws! Hoewel ze niet aan stocks doet, heeft ze momenteel nog twee lentestuks in voorraad: een lange, oranje/crème jas in maat 42, en een grijs/groene in maat 40. Eerst is eerst en weg is weg, neem daarom gauw een kijkje in onze ONLINE BOETIEK en maak je keuze!

Jacki en Mme Butterfly, elegantie in het kwadraat

Ze zijn je vast opgevallen, de maagdelijk witte juwelen op de foto’s van Jacki Collet. Naar goede gewoonte heeft ze ook hierover het een en ander te vertellen. Deze creaties zijn namelijk van de hand van haar maatje Mme Butterfly, een al even Belgisch merk dat hedendaags design centraal stelt in juwelen die worden uitgevoerd in helderwit porselein dat steevast ongeglazuurd blijft. Ieder onderdeeltje wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in Mme Butterfly’s ateliers in België, om vervolgens te worden samengesteld tot opmerkelijke kleinoden met een hart en een ziel.

Het zal je dan ook niet verbazen dat Jacki voor dit label kiest om haar eigenheid te begeleiden. Mme Butterfly’s gevoel voor een zuivere lijnvoering, evenwicht en draagcomfort, alsook de bewuste keuze om duurzaam en kwalitatief hoogstaand werk te leveren, doen haar besluiten dat het goed is. Anders gezegd, voortaan zullen Jacki Collet en Mme Butterfly hun liefde voor schoonheid bundelen en delen met jullie, beste liefhebbers van elegantie zonder compromissen.

Meer over Mme Butterfly vind je hier en hier

Jacki gaat op zoek

Jackie is content. Héél content. Over haar nieuwste collectie voor de herfst en winter van 2017 - 2018. En jawel, zij beseft zeker en vast dat de lancering van al dat moois nog veraf is, maar dat is het niet voor de winkels die haar vanaf augustus 2017 willen voorstellen aan hun geliefde klanten. Zij zijn op dit moment reeds druk op zoek naar nieuwigheden met een hart en een ziel. Aan het kiezen, passen en beslissen welke schoonheden hun etalages zullen sieren vanaf de tweede helft van het jaar. 

Ben, ken, of heb jij een tip voor een boetiek waar Jacki zich welkom zal voelen als geen ander? Aarzel dan geen seconde en laat het haar weten! Haar allerliefste agente Lieve zal heel graag contact met jou (of hen) opnemen voor meer info. Want elkaar helpen in het leven doet deugd aan het hartje. Ronduit. Werkelijk waar. En daar draait het toch allemaal om, nietwaar? <3

xxx,

Love life,
love Jacki

Jacki Collet, een duurzaam label

Als fans van Jacki Collet weten jullie ongetwijfeld dat zij het roerend eens is met de inhoud van het artikel dat onlangs verscheen in Weekend Knack en dat je kan nalezen via de onderstaande link. Zo weet je meteen waarom Jacki enkel en alleen de stuks laat produceren die jullie op voorhand bij haar bestellen. Niet meer, niet minder. Stocks en overproductie zijn bijgevolg niet aan haar besteed.
In het naaiatelier in Antwerpen werken een twintigtal dames die met kennis van zaken en heel veel liefde voor hun vak jouw favoriet to be maken. Kortom, keurige omstandigheden waarin je gerust kan zijn. Zeg dus maar dat Jacki Collet staat voor gecontroleerde kwaliteit van Belgische bodem. En voor 100 % liefde. Dat ook.