Jacki gaat op zoek

Jackie is content. Héél content. Over haar nieuwste collectie voor de herfst en winter van 2017 - 2018. En jawel, zij beseft zeker en vast dat de lancering van al dat moois nog veraf is, maar dat is het niet voor de winkels die haar vanaf augustus 2017 willen voorstellen aan hun geliefde klanten. Zij zijn op dit moment reeds druk op zoek naar nieuwigheden met een hart en een ziel. Aan het kiezen, passen en beslissen welke schoonheden hun etalages zullen sieren vanaf de tweede helft van het jaar. 

Ben, ken, of heb jij een tip voor een boetiek waar Jacki zich welkom zal voelen als geen ander? Aarzel dan geen seconde en laat het haar weten, zodat ze jou kan contacteren voor een kennismaking. Want elkaar helpen in het leven doet deugd aan het hartje. Ronduit. Werkelijk waar. En daar draait het toch allemaal om, nietwaar? <3

xxx,

Love life,
love Jacki