Jacki en Mme Butterfly, elegantie in het kwadraat

Ze zijn je vast opgevallen, de maagdelijk witte juwelen op de foto’s van Jacki Collet. Naar goede gewoonte heeft ze ook hierover het een en ander te vertellen. Deze creaties zijn namelijk van de hand van haar maatje Mme Butterfly, een al even Belgisch merk dat hedendaags design centraal stelt in juwelen die worden uitgevoerd in helderwit porselein dat steevast ongeglazuurd blijft. Ieder onderdeeltje wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in Mme Butterfly’s ateliers in België, om vervolgens te worden samengesteld tot opmerkelijke kleinoden met een hart en een ziel.

Het zal je dan ook niet verbazen dat Jacki voor dit label kiest om haar eigenheid te begeleiden. Mme Butterfly’s gevoel voor een zuivere lijnvoering, evenwicht en draagcomfort, alsook de bewuste keuze om duurzaam en kwalitatief hoogstaand werk te leveren, doen haar besluiten dat het goed is. Anders gezegd, voortaan zullen Jacki Collet en Mme Butterfly hun liefde voor schoonheid bundelen en delen met jullie, beste liefhebbers van elegantie zonder compromissen.

Meer over Mme Butterfly vind je hier en hier