Klaar voor een nieuwe lente

Met de collectie voor de lente en de zomer van 2018 vertaalt Jacki Collet haar eigenzinnige karakter in een subtiele lijnvoering die ingetogen snitten en een sterk contrast tussen room en zwart op het voorplan zet. Een toets vurig oranje voorziet het geheel van een zomerse blos. 

Naar goede gewoonte gaat ze ook nu weer op zoek naar nieuwe interpretaties van klassieke stukken. De resultaten zijn tijdloos en boeiend en komen tot uiting in silhouetten die moeiteloos balanceren op het snijvlak tussen klassiek en modern.

Daarnaast heeft Jacki Collet groot nieuws voor wie niet in de maatjes 34 tot 42 past. Voortaan knipt zij haar modellen ook volgens de maatstaven van volle, blije, rondborstige, royale, goed gevulde vrouwen die stralen in maat 44 tot 54. Omdat ze zelf niet de kleinste, noch de smalste is, weet ze heel precies wat een weelderige dame nodig heeft. Hoewel ze bovenal vindt dat iedere hedendaagse vrouw het recht heeft op kwaliteitsvolle, tijdloze schoonheid in haar kleerkast. Ongeacht de vorm van haar lichaam.

Jacki’s stoffen worden bij voorkeur geweven in Europa en overtuigen door hun présence en hoogstaande kwaliteit. Opmerkelijk is de mogelijkheid om eindeloos te combineren en een variatie aan looks samen te stellen.

De creaties van Jacki Collet worden stuk voor stuk met veel liefde en aandacht voor het traditionele kleermakersvak bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in haar ateliers in België. Geen wonder dus, dat haar collecties bewust en duurzaam in het leven staan, steevast met het oog op de toekomst gericht.

Jacki Collet is verkrijgbaar van maat 34 tot 52. Voor meer informatie kan u steeds terecht bij één van haar alleraardigste verkooppunten, of maakt u gebruik van het contactformulier op deze website. Bellen kan op Jacki’s telefoonnummer: +32 (0)3 297 41 53.